Benvinguts! Wellcome!

Ja fa tres anys que a l'Escola Rocaprevera vam iniciar el Projecte Arts. Els alumnes de 3r, 4t, 5è i 6è de primària reben les classes d'Educació Visual i Plàstica en llengua anglesa. Engrescats pels bons resultats obtinguts, aquest curs l'hem començat a introduir a l'ESO.
Aquest bloc pretén ser un recull dels treballs més significatius realitzats pels alumnes, des de 1r de Primària fins a 4t d'ESO.
El nom del nostre bloc és un petit homenatge al gran pintor Vincent Van Gogh i a la seva extraordinària obra. Com podeu observar, el fons també està inspirat en les creacions de Gustav Klimt.

dimecres, 12 de setembre del 2012

CAIXETÍ FET PER ORDINADOR. 4t ESO

Comença el curs i els alumnes de 4t d'ESO dedicarem pràcticament tot el primer trimestre al Dibuix Tècnic. Ja sé que a 3r vau acabar fins el capdamunt de dibuixar caixetins amb el regle.  Per això la primera activitat que us proposo és aprendre a fer-los amb l'Open Office Writer d'una manera molt senzilla.  Així, cada vegada que us en calgui un, ordinador, impressora i llestos.

Instruccions
  1. Obriu l'Open Office Writer.
  2. Aneu al format de pàgina i retoqueu els marges: marge esquerre 2cm, marge dret 1cm, marges superior i inferior 1cm.  Feu un marc.
  3. Baixeu fins gairebé al final de la pàgina i inseriu una taula que contingui les mesures següents:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada