Benvinguts! Wellcome!

Ja fa tres anys que a l'Escola Rocaprevera vam iniciar el Projecte Arts. Els alumnes de 3r, 4t, 5è i 6è de primària reben les classes d'Educació Visual i Plàstica en llengua anglesa. Engrescats pels bons resultats obtinguts, aquest curs l'hem començat a introduir a l'ESO.
Aquest bloc pretén ser un recull dels treballs més significatius realitzats pels alumnes, des de 1r de Primària fins a 4t d'ESO.
El nom del nostre bloc és un petit homenatge al gran pintor Vincent Van Gogh i a la seva extraordinària obra. Com podeu observar, el fons també està inspirat en les creacions de Gustav Klimt.

dijous, 4 d’octubre del 2012

MÉS DIÈDRIC ( i III). 4t ESO

Per acabar, us deixo un enllaç sobre la representació dièdrica del pla:
Exercicis d'obenció de vistes de peces 3D.  Per fer-los necessiteu instal·lar el Java Run time Environment.  HI ha dos nivells, l'elemental i el mitjà. Una vegada fets, la mateixa pàgina permet enviar-los al professor per e-mail.  Sinó, també us els podeu descarregar en pdf.

 

Més exercicis: a la web laslaminas.es, trobaràs 6 làmines de vistes per a imprimir amb quatre peces cadascuna per a dibuixar alçat, planta i perfil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada