Benvinguts! Wellcome!

Ja fa tres anys que a l'Escola Rocaprevera vam iniciar el Projecte Arts. Els alumnes de 3r, 4t, 5è i 6è de primària reben les classes d'Educació Visual i Plàstica en llengua anglesa. Engrescats pels bons resultats obtinguts, aquest curs l'hem començat a introduir a l'ESO.
Aquest bloc pretén ser un recull dels treballs més significatius realitzats pels alumnes, des de 1r de Primària fins a 4t d'ESO.
El nom del nostre bloc és un petit homenatge al gran pintor Vincent Van Gogh i a la seva extraordinària obra. Com podeu observar, el fons també està inspirat en les creacions de Gustav Klimt.

dilluns, 3 de juny del 2013

EL PROJECTE "STUFF TALES PROJECT" A LA UNIVERSITAT DE VIC! 2n ESO

El passat dimecres 29 de maig, els alumnes de 2n ESO van presentar el seu treball "Stuff Tales Project" a l'aula magna de la Universitat de Vic, en el marc de les presentacions dels projectes d'Art i Escola 02.

La Marta, la Mireia, la Laura i en Mark van confegir un Prezi on s'explicava l'evolució del projecte, des de la seva creació fins al moment actual, quan ja hem enregistrat la majoria dels contes i estem començant la fase d'edició.
L'auditori era ple d'alumnes d'altres escoles i instituts de la comarca que, com nosaltres, presentaven el seu treball.

Us deixo unes fotografies de la jornada.



Si en voleu veure més cliqueu aquí.

Ja ens falta poc per tenir els vídeos a punt.  Esperem poder-los acabar abans de final de curs!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada