Benvinguts! Wellcome!

Ja fa tres anys que a l'Escola Rocaprevera vam iniciar el Projecte Arts. Els alumnes de 3r, 4t, 5è i 6è de primària reben les classes d'Educació Visual i Plàstica en llengua anglesa. Engrescats pels bons resultats obtinguts, aquest curs l'hem començat a introduir a l'ESO.
Aquest bloc pretén ser un recull dels treballs més significatius realitzats pels alumnes, des de 1r de Primària fins a 4t d'ESO.
El nom del nostre bloc és un petit homenatge al gran pintor Vincent Van Gogh i a la seva extraordinària obra. Com podeu observar, el fons també està inspirat en les creacions de Gustav Klimt.

dilluns, 2 de desembre del 2013

TRENDY MONA LISA. 1st ESO

Leonardo Da Vinci painted the Mona Lisa in 1503.  The tecnique is oil on poplar, and the dimensions are 77cmx53cm.  The style of the painting is sfumato, without outlines or borders.
You can see the painting at the Louvre Museum, in Paris.



What do you thing about her?
  • What does she look like?
  • What is she wearing?
  • What can you see in the background?
  • Where is she looking to?
  • Which colours has the artist been using?
  • What do you think she is thinking about?
  • How old could she be?
Now it's your chance to draw and paint your own Mona Lisa.  Try to represent a 21st Century Woman, original and up-to-dated.

Material required:
  • A3 cardboard
  • Pencil, eraser
  • Coloured pencils or felt-tipped-pens

1 comentari:

  1. És una pintura que es gaudeix contemplant-la una estona, la seva gran riquesa no es descobreix en un moment. L'expressió del rostre, especialment d'ulls i boca, els braços i les mans... Ens mostren calma i placidesa, reflexió interior; el somriure sembla indicar distància dels problemes immediats, estar per damunt de les petites coses que ens passen cada dia..., lo que en diem també "relativitzar les coses".
    Crec que les obres mestres ens fan venir ganes de conèixer els seus autors. La Gioconda ens porta al seu autor Leonardo da Vinci, un home molt especial que encara ara ens podria ser model per tots nosaltres: un home que estima la vida i el món, que s'interessa per tot i que ho vol conèixer; i que així arriba a ser un dels grans estudiosos del cos humà de la seva època, que sap matemàtica, medicina, pintura, que és poeta, que s'ha ficat al cap que ha d'inventar la manera de volar... Que feliços que seríem si aprenguéssim a ser una mica com ell, enamorats del món i de la vida i entusiastes estudiosos de tot, més enllà dels interessos de tenir diners i guanyar-se la vida que de fet ens porta apatia i desgana per aprendre i per ser feliços en la creació.

    ResponElimina