Benvinguts! Wellcome!

Ja fa tres anys que a l'Escola Rocaprevera vam iniciar el Projecte Arts. Els alumnes de 3r, 4t, 5è i 6è de primària reben les classes d'Educació Visual i Plàstica en llengua anglesa. Engrescats pels bons resultats obtinguts, aquest curs l'hem començat a introduir a l'ESO.
Aquest bloc pretén ser un recull dels treballs més significatius realitzats pels alumnes, des de 1r de Primària fins a 4t d'ESO.
El nom del nostre bloc és un petit homenatge al gran pintor Vincent Van Gogh i a la seva extraordinària obra. Com podeu observar, el fons també està inspirat en les creacions de Gustav Klimt.

BIBLIOTECA DE RECURSOS TIC

ATENCIÓ!!  BIBLIOTECA EN CONSTRUCCIÓ!  Perdoneu les molèsties!
  • Pencil:  software d'animació i dibuix per a MAC OS X, Windows i Linux.  Permet crear dibuixos animats tradicionals, importar imatges i so.  El mètode per a les animacions és el tradicional, fotograma a fotograma. El resultat es pot guardar i importar.  Idioma: anglès.  • Aniboom Shapeshifter: per a crear animacions de forma senzilla, a de quatre formes geomètriques.  L'animació resultant es pot col·locar a la seva web i genera un codi per a ser insertat on s'esculli.  Conté un tutorial.  Idioma: anglès.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada