Benvinguts! Wellcome!

Ja fa tres anys que a l'Escola Rocaprevera vam iniciar el Projecte Arts. Els alumnes de 3r, 4t, 5è i 6è de primària reben les classes d'Educació Visual i Plàstica en llengua anglesa. Engrescats pels bons resultats obtinguts, aquest curs l'hem començat a introduir a l'ESO.
Aquest bloc pretén ser un recull dels treballs més significatius realitzats pels alumnes, des de 1r de Primària fins a 4t d'ESO.
El nom del nostre bloc és un petit homenatge al gran pintor Vincent Van Gogh i a la seva extraordinària obra. Com podeu observar, el fons també està inspirat en les creacions de Gustav Klimt.

dimarts, 11 de juny del 2013

ELS GRAFFITI DE 4t D'ESO.

El projecte dels Graffiti de 4t d'ESO ja ha donat els seus fruits. Ha costat, perquè no hi ha hagut manera que els alumnes dediquessiu temps a la cerca d'informació i d'imatges que us resultessin interessants i inspiradors a l'hora de crear el vostre propi graffiti. De les planificacions que us vaig demanar, només una ha arribat a bon port. La resta de treballs són el resultat de la improvisació, que no és pas mala cosa, al contrari, però que en aquest cas ens ha portat a que, dels 4 graffitis resultants, 3 fossin uns treballs més aviat pobres creativament parlant, sense el missatge que se us va demanar i tècnicament poc elaborats.

A més de les dificultats tècniques i creatives, el fet de posar en mans d'adolescents uns quants esprais de color ha tingut efectes indesitjables per les parets del pati dels pins. Era d'esperar.

En fi, aquí els teniu.  Disculpeu la poca qualitat de les fotografies: els he fotografiat quan ja estaven penjats a la paret.



Com veieu, el ministre Wert no ha tenir cap por sobre el futur del castellà a Catalunya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada